Over de Pardo Endurance 60

LONG-RANGE NAVIGATION

Pardo Endurance 60 kajuit

De E60 beschikt over een ruim opgezette kajuit. In het midden van de boot vindt u de hoofdcabine. Met zijn indrukwekkende formaat bestrijkt deze de gehele breedte van de boot. De VIP-cabine is te vinden in de boeg van de boot. Deze beschikt over een privé badkamer en is leverbaar met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, afhankelijk van uw wensen. De derde cabine is voorzien van twee grote eenpersoonsbedden en een grote badkamer. Achterop de boot bevindt zich de bemanningshut, die toegankelijk is vanaf achter het zonnedek. Deze ruimte is voorzien van twee bedden, een toilet en een directe toegang tot het motorruim.

Maximale leefruimte op het buitendek

Pardo hield bij het ontwerpen van het buitendek rekening met maximale leefruimte. Het terugkerende ‘walk-around’ concept maakt dit mogelijk bij de E60. Wilt u de leefruimte nog verder vergroten? Dan kunt u de buitenruimte achterop de boot openvouwen. Zo creëert u een groot terras van 33 m2 aan de achtersteven van uw boot, en geniet u van zeeën van ruimte. De E60 is optioneel leverbaar met een fly bridge.
Om de vraag van de huidige markt te beantwoorden, heeft onze werf gekozen voor een standaard IPS 700 aandrijving en optioneel IPS 800. De E60 is volledig te besturen met een joystick.
Pardo Yachts geeft u, als klant graag zoveel mogelijk vrijheid bij het samenstellen van uw perfecte boot. Zo biedt onze werf de ruimte om uw boot naar eigen voorkeur samen te stellen op het gebied van indeling, materialen, stoffen en kleuren.

Andere Pardo Yachts

Pardo 38

Pardo 43