Vanaf 1973

Italiaanse klasse

De range van Pardo Yachts is een nieuwe lijn elegante, stijlvolle, innovatieve jachten, ontwikkeld voor jachteigenaren die graag tijd doorbrengen met hun familie en gasten aan boord. Ultiem comfort en luxe, gecombineerd met geavanceerde technologie en state-of-the-art design.
De spectaculaire Volvo IPS aandrijving met joystick besturing maakt manoeuvreren in kleine ruimtes tot kinderspel en staat garant voor spectaculaire prestaties.

De Pardo Yachts zijn ontwikkeld op scheepswerf Cantiere del Pardo, waar sinds 1973 al meer dan 4.000 high-tech boten van topkwaliteit zijn geproduceerd. Elk jacht reflecteert dan ook het DNA van Cantiere del Pardo: tijdloze elegantie, handgemaakt door ervaren Italiaanse ambachtslieden. Ervaar zorgeloos genieten, in een wereld van comfort, luxe en elegantie. De wereld van Pardo Yachts.

Het beste merk

Italiaans vakmanschap

Een verfijnd design gecombineerd met ervaren vakmanschap en een nauwkeurige selectie van de beste materialen, bouwen samen een jacht van uitzonderlijke klasse. Vanuit deze overtuiging bouwt en levert Cantiere del Pardo al jarenlang de hoogste kwaliteit. Elk jacht wordt gebouwd door een team van ervaren vaklieden met toepassing van de nieuwste technieken.

Italiaanse stijl

Oog voor detail

De ontwerpers van de Pardo Yachts hebben oog voor detail, dat wordt gereflecteerd in zowel het interieur als het exterieur. Het interieur gemaakt van zorgvuldig geselecteerd eikenhout straalt Italiaanse klasse uit. Ook de zwarte carbon t-top, gecombineerd met de strakke lijnen in het design, reflecteren de flair die zo kenmerkend is voor de Italiaanse luxury industry.

Orange Yachting

Persoonlijke service

Geniet met uw Pardo Yacht altijd van kwaliteit, comfort en gemak, dankzij de wereldwijde service van Orange Yachting. Zorgeloos ontspannen op uw yacht, dankzij de all-round yachtservice en volledig verzorgde onderhoudsintervallen van alle techniek aan boord van uw kostbare bezit. Ervaar hoe het is om aan boord te stappen van een jacht dat door een team van specialisten is klaargemaakt om u te laten genieten. Volledig schoongemaakt, met volle brandstoftanks en gevulde ijskasten. Indien gewenst kunt u zich zelfs ontspannen laten varen door een ervaren schipper.

Pardo 38

Pardo 43

Pardo 50

Altijd op de hoogte van Pardo Wereld:

Blijf op de hoogte van de wereld van Pardo Yachts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.