Over Pardo Yachts

When Style Meets Performance

De range van Pardo Yachts is ontwikkeld met de wereldwijze jachteigenaar in gedachte, die graag tijd doorbrengt met vrienden en familie. De stijlvolle Pardo Yachts kenmerken zich door de zeer ruimtelijk indeling, die garant staat voor comfortabele bewegingsruimte en vrijheid van alle passagiers.

Innovatieve technologie, design, elegantie, kwaliteit en vakmanschap gebaseerd op jarenlange ervaring, maken de Pardo Yachts buitengewoon sensationeel. Onovertroffen in power en snelheid, evenals kwaliteit en comfort. Ontwikkeld op scheepswerf Cantiere del Pardo, waar sinds 1973 al meer dan 4.000 high performance boten zijn geproduceerd van topkwaliteit en -comfort.  

OVER PARDO YACHTS

Pardo 38

Pardo 43

Pardo 50

DESTINATIONS

Onderhoud en service

Wereldwijde service

De aanschaf van een Pardo is niet alleen het begin van een bijzonder avontuur, maar ook het begin van een relatie tussen u en Orange Yachting. Geniet van all-round service en onderhoud, inclusief de technische systemen.

Orange Yachting zet het comfort van de jachteigenaar voorop. Zowel voorafgaand aan het varen en tijdens, als achteraf. Stap aan boord van een glimmend schoon jacht, met de olie gecheckt, ijskasten gevuld en, indien gewenst, een schipper paraat. Zorgeloos varen, met de service die u verdient. Orange Yachting regelt ook een zorgeloze transfer naar de haven. Geniet van een ontspannen ervaring met Pardo.     

LEES MEER

Altijd op de hoogte van Pardo Wereld:

Blijf op de hoogte van de wereld van Pardo Yachts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.